Min mamma får bra hjälp med hemstädning

Hallå där, vad trevligt att du klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Det ska idag handla om en städfirma i Karlstad som heter Eran Städ & Allservice i Karlstad AB. De har hjälp min mamma med hemstädning under en period nu, som ni kan läsa vidare om här.

Min mamma börjar bli gammal nu, vare sig hon vill inse det eller inte. Jag och min syster tycker att hon borde flytta till ett ålderdomshem men hon totalvägrar och säger att hon fortfarande kan klara sig på egen hand i sin lägenhet. Det finns inget tvekande om att hon klarar sig på egen hand men vi vet att hon har det svårt med en del hushållssysslor där hemma, som bland annat städningen. När vi tog kontakt med denna städfirma i Karlstad var hon till en början väldigt negativ inställd gentemot det men vi lyckades tillslut övertala henne att ta emot hjälpen. Vi har anställt det här företaget för hemstädning hemma hos mamma för att hon ska ha det rent omkring sig trots att hon inte kan göra det helt på egen hand. De som kommer och städar är enligt min mamma väldigt trevliga och gör mer än bara sitt jobb, de är mer än glada över att prata med mamma under tiden de städar. Jag har själv varit där vid ett tillfälle och jag vet exakt vad min mamma pratar om, de är verkligen så trevliga mot sina kunder. Det gjorde att jag fick mer förtroende för dem och deras arbete, jag visste att mamma var i goda händer. Med det här sagt kan jag verkligen rekommendera denna städfirma i Karlstad för er som skulle behöva hjälp med städning av något slag.